WORKSHOPS

Agility seminarie Saskia Vansteelant - 3 juni 2023

Op 3 juni verwelkomen we Saskia Vansteelant bij ons met een workshop 'DRILL THE SKILLS'
Beginners - Advanced - Expert level

Saskia heeft enorm veel wedstrijdervaring, van EO's tot WAO's, ze heeft het allemaal gelopen! Zij en haar honden blinken enorm uit in distance handling en goeie verbal cues. Iets wat in de huidige agility parcours steeds meer verwacht wordt. 

Hoe begin ik het aanleren van skills en verbale ques. Hoe leer ik mijn hond focussen en zelfstandig lijnen opzoeken. Een workshop waar je tools krijgt om verdere trainingen op te bouwen. We leren je hond analyseren, om van daaruit trainingstips mee te geven in opbouw naar meer zelfstandigheid, connectie en kennis van verbale + fysieke ques.


Dit seminarie is geschikt voor jonge honden, beginnende honden en wedstrijdspelers! We zullen dus zeker 1 groep (3 plaatsjes) voor jonge honden voorzien. Daarnaast is het afhankelijk van de inschrijvingen wat het niveau van de andere groepen zal zijn.

Info

Wanneer: 3/06/2023

Waar: Dog Dynamics, Kleine kapellestraat 5, Knesselare

Prijs: 65€

Groepen: Er zal gewerkt worden in 4 groepen van 3 honden. Deze trainen dan 2h aan een stuk. Dit wil zeggen 2 groepen van 3 honden in de voormiddag en 2 groepen in de namiddag. 

Tijdstip: 9h - 18h

# honden: max. 12 honden, maar dus niet tegelijkertijd!


Inschrijven kan hieronder! 


Geïnteresseerd in 1 of meerdere van deze workshops? Inschrijven kan hier!