Trimmen van je hond

Het trimmen gebeurt volgens rasstandaard. Er kunnen specifieke wensen worden meegegeven, maar het welzijn van je hond staat op nummer 1. 

Denk op voorhand dus al na wat je van de trimbeurt verwacht en we overleggen dit steeds grondig voor de hond wordt getrimd.

Puppygewenning trimbeurt

Hebt u een puppy in huis gehaald? Super tof!

Vergeet alleen niet dat een hond later regelmatig naar de trimmer zal moeten om zijn vacht mooi te houden. Om de 1ste trimbeurt minder eng te maken, kan je gebruik maken van een puppygewenning trimbeurt. Hier word de hond eens op de trimtafel gezet en gekamd. Daarna steken we hem/haar ook even in bad om de pootjes te wassen. Hierna drogen we hem/haar af met een handdoek en laten we de waterblazer al eens gaan. Zo kan je pup al wennen aan de omgeving, de trimtafel, het bad en het lawaai van de machines. 

Dit is geschikt voor pups tussen 9 en 16 weken oud. 

Tijdens deze trimbeurt wordt er ook vachtspecifieke uitleg gegeven, zodat jij de vacht van je hond ook thuis goed kan onderhouden!

Sinds kort is het mogelijk om je hond te laten trimmen bij ons!

Alle rassen en vachtsoorten zijn bij ons welkom. Er wordt een prijs aangerekend van 40€/uur. 

Er kan zowel geboekt worden voor een volledige trimbeurt als voor een gedeeltelijke trimbeurt. Onder gedeeltelijke trimbeurt kan plukken v/d oren, uitkammen van klitten, knippen van nagels of enkel een wasbeurt gerekend worden. 

Bent u een nieuwe klant en wenst u een 1ste afspraak te maken voor uw hond? Vooraleer u online inboekt, contacteer mij even via telefoon: 04 72 01 75 26, via mail of stuur een bericht. Zo weet ik welk ras jouw hond is en hoeveel tijd ik voor hem/haar moet rekenen.

Inboeken kan via de online agenda:

Bij uw hond blijven tijdens een trimbeurt?

Dit kan en mag bij ons! Ik snap als geen ander dat het fijner is om jouw beste vriend te ondersteunen tijdens een trimbeurt. Maar dit wel onder enkele strikte voorwaarden: 

1) Dat de klant zich niet moeit tijdens de trimbeurt van de hond. 

2) Dat de hond of ikzelf hier geen nadelige gevolgen van ondervindt. 

Moest 1 van de 2 voorwaarden niet worden voldaan, zal het baasje gevraagd worden om de ruimte te verlaten of om de volgende keer niet meer te blijven tijdens de trimbeurt.

Meer info? Vul hier het contactformulier in!