Boek nu je (1ste) les!

Gehoorzaamheidstrainingen

Je hond is jouw trouwe compagnon die overal mee naartoe gaat en die iedere dag een glimlach op je gezicht tovert. Toch zijn er enkele dingen waar jij niet zo tevreden over bent tijdens de dagdagelijkse activiteiten met jouw vriend. Overmatig blaffen, opspringen, uitbreken, niet sociaal naar andere honden enzovoort. Vaak is de basis van deze problemen een hond die niet voldaan is. Vaak voldoet men in de fysieke activiteit van de hond door veel te gaan wandelen en te spelen. Wat men echter vaak vergeet is dat een hond ook mentaal moe moet gemaakt worden. Veel van deze 'ambetante' gedragingen zullen al snel verdwijnen door een hond aan het werk te zetten met gehoorzaamheidsoefeningen. Naast het mentaal moe maken van de hond wordt de band tussen hond en baas versterkt waardoor je hond meer interactie met jou zal zoeken in dagdagelijkse activiteiten.

Voor wie?

Wij gaan ervan uit dat iedere hond iets kan worden aangeleerd. Oude of jonge honden, honden met een geschiedenis, bange of dominante honden, echt iedere hond kan iets worden aangeleerd! Afhankelijk van wat er getraind wil worden, kan men kiezen uit individuele trainingen of groepstrainingen. 

Inschrijven?

Gelieve het contactformulier hieronder in te vullen. Vul zeker jouw e-mail adres in en vertel kort wie jouw hond is (ras, leeftijd, ervaring, eventuele problemen, ...) 

Hopelijk tot binnenkort! 


Tips & trics

Wij van Mi k9 passion gaan ervan uit dat je alles kan leren aan je hond. De trainingstechniek shapen heeft vele voordelen. Het is een positieve aanleermethode waar er gebruik wordt gemaakt van het initiatief van de hond. Het gewenste getoonde gedrag wordt door ons bekrachtigd en zo wordt een gedrag aangeleerd. Hierbij is de clicker van groot belang. Shapen gebeurt dus in stapjes om zo een groter gedrag te bekomen. Hier baten pups dus ook bij! Zo kon Ivy op haar 7 maanden al vele trucjes zoal achteruit stappen, rollen, draaien, buigen, ... 

Opnieuw een leuke manier om met je hond bezig te zijn!